ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 223 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 7 |
مطالعاتی که در سرتاسر جهان صورت گرفته فواید گردو روشن شده است. مصرف گردو نه تنها برای کاهش کلسترول خون بلکه باعث کاهش بیماریهای قلبی و التهاب میشود.